גיליון מס' 1

המרכז ללמידה מתוקשבת

גיליון מס' 1

שלום רב, לקראת פתיחתו של הסמסטר השני אנו גאים להביא לכם את גיליונו הראשון של המרכז ללמידה מתוקשבת. בגיליון זה ובבאים אחריו נציג נושאים ואפשרויות, שמטרתם אחת היא- שיפור והעמקת ההוראה המתוקשבת ברחבי הקמפוס.

כל גיליון יציג, בקצרה, נושא אחד עיקרי ובסופו תובא פינה חדשה קבועה.

נושא הגיליון הנוכחי:

בניית אתר הקורס ושדרוגו- הדרכות מגוונות

• בצידו הימני של העליון אתר המערכת lemida.biu.ac.il (תחת "הדרכה למרצה") תוכלו למצוא מגוון מדריכים כתובים ומוקלטים, המתעדכנים תדיר.
  • במהלך הסמסטר שילבנו אתר חדש ומחודש, שמטרתו לסייע לכם בתכנונו הנכון של האתר. תוכלו למצאו תחת הקישור "עקרונות לבניית אתר קורס".
  • במידה והנכם ראשי מחלקה, ביכולתכם לתאם הדרכה מרוכזת למרצי המחלקה, בנושאים, המתאימים לעולם התוכן אותו הנכם מלמדים. תוכלו לפנות אלינו בטלפון, בדואל או באמצעות הטופס המקוון החדש "טופס בקשת הדרכה מחלקתית".
פינה חדשה קבועה

בחלקו התחתון של הגיליון תמצאו, בכל פעם, שלוש אפשרויות חדשות להעשרת אתר הקורס. כולן ייחודיות וכולן תורמות להעשרת חומרי הלימוד, המשולבים באתר הקורס.
אנו מאמינים ומקווים כי תשרתנה אתכם נאמנה בבניית האתר.

בברכת חופשה נעימה ופוריה,
צוות המרכז ללמידה מתוקשבת

שרטוט בתיבת טקסט

.

כעת ניתן להוסיף שרטוט ישירות בתיבות הטקסט בפסקאות מעוצבות ודפי תוכן ברחבי אתר הקורס.

אגרון מונחים באתר הקורס

.

אגרון המונחים מאגד מונחים שונים בקורס ויוצר באופן אוטומטי קישורים למונחים ברחבי הקורס, המאפשרים לסטודנט ללחוץ
על מונח במהלך הקריאה ולקרוא את פירושו באופן מידי.

פעילות תוכן אינטראקטיבי

.

תוכן אינטראקטיבי הוא תוכן שמאפשר לסטודנטים לקחת חלק פעיל בלמידה, ומייצר חוויה משותפת.
התוכן האינטראקטיבי מאוד נעים לעין ומאפשר תצוגה מעניינת של החומר הנלמד.

כל הזכויות שמורות- המרכז ללמידה מתוקשבת, אוניברסיטת בר אילן ©

לוגו תחתי